måndag 15 juni 2009

Pucko!



Jag har precis varit in och tävlat om den här moppen!
Brukar ofta kalla mina medtrafikanter för "Pucko" när jag sitter i bilen...Det är väl ett nog så gott skäl att vinna ;=)

Josef & Jenny

TACK Josef & Jenny för att Ni alltid är så glada och trevliga när man kommer till Ert Gym. TACK för alla Core-pass som byggt upp mig detta år. Och TACK för alla svettiga spinning-timmar. Och TACK för att jag fått slita intervaller på löpbandet varje vecka. Jag är så väldigt tacksam så jag måste få säga TACK TUSEN GÅNGER!.

Från en TACKSAM medlem.

Hostningar som övergick i ett stort leende

Det retar i halsen. Det kittlar i halsen. Kid 1 hade ont i halsen igår.
Det är Lingonveckan på gång.

Möten på jobbet. Jag vill vara effektiv och aldrig ha möten som är över en timme. VD:n vill ha diskussion och gärna längre möten som ger något. Tror att vi båda vill väldigt väl och mycket men ändå har vi alltid olika vinklar och synsätt. Men jag inser att det är väldigt bra. För tänk om alla vore helt lika - då skulle det stangera och inte bli någon utveckling.

Uppstressad och trött efter jobbet. Hem och plocka ihop och skälla på Kid 2 för att hon inte gör något hemma. Hade diskussion om att man måste vara med och ta ansvar hemma. Man kan inte bara glassa runt hela tiden. Det går att njuta och ha sommarlov och ändå ha lite struktur, ordning och reda på sin dag. Och någorlunda regelbundna matvanor. Det mår man bäst av.

Eftersom det retade och hostade i halsen hoppade jag passet med löpklubben ikväll. Shit - nu känner jag mig som en svikare! Jag som hade sett fram emot att få åka mittemot älven till SPA-ägaren.
Något inuti mig drev mig ändå att ställa mig på löpbandet - om så bara för 5 minuter. Det slutade med 10 km i tempo 12 km/h. Pigg som en mört med ett leende på läpparna. Lycklig. Frisk. Stolt. Born to run.

Veckans träning

Upptrappning igen i en 3-veckorsperiod.
Måndag: Morgonjogg 4 km för att vecka kroppen till en hårdare vecka. Och för att det är sååå himla fint ute nu! 10 km distans ca 11 km/h-tempo.
Tisdag: Morgonjogg 2 km. Lätt distans 8 km.
Onsdag: Intervall gymet uppvärmn 2 km. 5 x 1000 m 15,5 km/h. Vila mellan 1 minut. Nedvarvning 2 km.
Torsdag: Morgonpass 6 km löpband.
Fredag: VILA
Lördag: Karlstad stadslopp 10 km. Tid: 43:00. Yes!
Söndag: Långpass ca 18 km

Regn ute - Sol inne!

Om det ska råda jämvikt i naturen så borde vi snart få en massa sol igen. Regnet har öst ner här hela helgen! Just nu har vi 6 (!) grader varmt och det är helgen före midsommar! -Var är den där globala uppvärmningen som alla pratar om, var dagens kommentar i sommarstugan!

Idag har vi firat Mamma och Pappas 40-åriga bröllopsdag - Rubinbröllop! Egentligen är det på Midsommarafton men eftersom de åker till Spanien på tisdag så får det bli i förskott. De trodde att de skulle få bjuda oss alla på middag ikväll men istället överraskade vi dem och rövade iväg dem (försedda med förbundna ögon) till sommarstugan. Det blev en varm, mysig stund i stugan med mousserande vin, rostbiff, potatissallad, bröd, goda ostar, kaffe och rabarber/hallonpaj. Vi fick höra berättelsen om hur de träffades och blev kära i varandra...till alla barnbarns lycka.
Å regnet de bara öste ner. Men vi hade trevligt ändå!