tisdag 9 februari 2010

Nya perspektiv

Har nyss landat på Arlanda efter två mycket intensiva dagar med kundbesök,
först i Wien och sen i Amsterdam.
Det gick bra - även om man är lite ringrostig. Som tur är fick jag prata engelska och slapp min dåliga skoltyska. Det är jättekul att träffa våra kunder och få ett ansikte på dem man mailar och pratar med hemma. Hoppas de fick ett gott intryck av mig. Kändes som vi fick en bra dialog och saker att ta itu med och följa upp. Nu väntar jag bara på att ordrarna ska ramla in!

Långtråkigt att vänta på tåg och flyg. Försening båda kvällarna. Som tur är har jag med mig läsning. OK då -avslöjar titeln på en av böckerna: "Handbok i framgång". Ha - nu är jag slipad inför nästa löneförhandling!
Skrattade för mig själv på planet när jag utan resultat försökte skrapa bort en röd fläck på servetten - ända tills jag insåg att det var Austrian airlines logtype! Man lär sig varje dag!
Åkte taxi med en man från Afghanistan som hade en syster i Uppsala. Han var väldigt pratglad.

Har faktiskt varit off-line hela tiden men nu när jag väntar på tåget hem kan jag inte hålla mig - datorerna i Terminal 5 lockade för mycket!
Betade av 70 mail i Inkorgen nyss - skönt inför arbetsdagen imorgon.

Har fått nya erfarenheter och nya perspektiv på denna tripp - men att vara resande säljare varje dag - nej tack - tar för mycket energi. Någon gång om året duger.

Är mäkta imponerad av de stora flygplanen som slänger sig upp i luften hur lätt som helst - hur går det till?

Nu längtar jag hem till Kidsen och Krögaren! Kid 2 vill helst att jag är borta lite till så hon får sova bredvid Pappsen!