torsdag 28 februari 2008

Fest med läsk

Spring i benen! Har all tid i världen att springa när det bara är jag och Krögaren hemma.
5 mil avverkade efter halva veckan! Efter jobbet blir det hård träning, sen djupdyk ner i bästa fåtöljen, läsning, kaffe, knäckebröd och TV. Ingen städning, inga måsten, bara mys och njutning!

Bossen ej på plats gjorde att jag fick hoppa in som reserv på ledningsmöte. Fick se nya hotellets insida (på tiden) och blev bjuden på lunch. Härligt vårväder! Kan inte låta bli att få ett leende på läpparna åt de som sitter och sörplar mineralvatten på möten. Jag får för mig att dessa personer bara fick läsk vid högtidliga tillfällen när de var små och därför känner den mysiga stämningen ….Henrietta älskar att analysera beteenden och vältra sig i människors hemligheter...

Får telefonrapporter från Stockholm. Kid 1 och 2 har varit till frissan. Får en MMS bild av Kid 1: Gud så snygg! Han ser verkligen vuxen ut! Han har stått på Bengans i två timmar idag och valt skivor. Det blev två. Shoppat jeans och tröjor som farmor sponsrat, ätit på NK, lyssnat på konsert, varit på bio, promenerat på djurgården. De har hur kul som helst!

Krögarens födelsedag. Uppvaktar med Triss och kaffe på säng.