torsdag 22 oktober 2009

Lycklig hockeytjej


Kid 1 har gjort sin första postrunda med onsdagens lokalblad - heligt för de flesta i vår by. Lite extra fickpengar behövs alltid. Å han fick VG på engelskaprovet! Nu har han dragit iväg på kvällens Ju-Jutsuträning.

Så här lycklig var Kid 2 efter första hockeyträningen med nyslipade skrillor! Sen var hon kock hemma och det serverades soppa och ugnspannkaka. Mmmm...
Krögaren spenderade stor del av dagen med att inhandla nya fina skrillor, handskar och klubba.

Do, do, do, do, do....Do, do, do, do, do....Du, du, du, du, du, duuuu......Har jag blivit knäpp? Nej, jag härmar bara glassbilen som jag nyss hörde åka förbi. Köpa glass? Nääe, inge semesterliv på ett tag nu...Till jul kanske.

Efter att nästan förfrusit rumpan på söndagens springpass har jag nu klickat hem ett par varma vindtäta löpar-kalsonger. Härligt!

Å Krögaren, ja han tittar visst på hockey på TV han. Känner att det luktar gott kaffe nerifrån...
kanske ska hålla honom sällskap en stund...

Imorgon är det redan fredag och jag har snart gjort en vecka sen vi kom hem från semestern. Det vankas fredagsmys med bastu och lite god mat.

Nej, nu måste jag läsa min 4-männings inlägg på facebook - hennes syster ligger på sjukhus i Mexico efter en svår trafikolycka. Tänker på dem varje dag och hoppas att allt går bra.