fredag 13 februari 2009

Kick, Punch and sweat!

Gick på mitt första kampsportpass med William som drivit en kampsportstudio i London i 8 år och nu är i vår lilla by. Kombinerad träning och språklektion!
Jag kände mig otroligt dum, stel, fumlig och klumpig men gud så roligt det var! Lärde mig jättemånga försvarstrick bara på en gång. Och William sa faktiskt efter passet att jag var en ”fast learner” och att det brukar lossna efter några gånger. Kom på mig själv med ett stort leende på läpparna i bilen på väg hem från passet. Hämtade Kid 1 och Kim från deras Ju Jutsu träning. Nu kan vi fajtas tillsammans! Vad roligt att hitta en helt ny träningsform när man är 36 år – och aldrig har väl 90 minuter gått så fort! Härligt!

Riskanalys

Idag har jag varit chaufför åt en 5-man-delegation från jobbet till Tällberg på seminarium ”Risk management”. Hur hanterar vi risker? Intressant och bra. God mat. Strålande sol och bitande kyla. Känns ändå att solen börjar värma lite! Tällbergsgården ligger fantastiskt fint på berget med underbar utsikt över Siljan. Ivrig att fortsätta med min riskanalys på produktprojekt.
Men Rom byggdes inte på en dag.