söndag 13 september 2009

Nu är det gjort!


Nu är det gjort - Anmälningen till Stockholm Marathon 2010!!!
Yyyiiiiieeeehhhhhh!

Stafett-tjejerna har startat

Premiärlöparpass för Stafett-Tjejerna! Varje söndag kl 11 vid Ishallen är det som gäller. Idag var vi 5 tjejer som sprang 12 km. Kul om vi blir en stor grupp som tränar i höst. Finns inget bättre än sällskap när höstrusket kommer och man helst vill stanna hemma i soffan.
Ville springa långpass så jag sprang 30 min innan och 30 min efter...Skönt!
Vi smidde planer om lag-tröjor till nästa stafett...

Gräddade våfflor åt Kidsen till lunch. Kusin Vitamin var med. Hon och Kid 2 plockade blåbär och lingon i skogen bredvid och skulle tjäna pengar hos bäruppköparen. Det blev jag istället - vilken lycka med färska bär direkt från skogen - det betalar jag gärna för! Nu har jag blåbär och lingon till gröten och filen! Satte genast igång att rensa (hade grannhunden Honey som sällskap. Hon låg och rullade sig på rygg och myste bredvid mig i höstsolen). En promenad för att inhandla mer strösocker fick det bli. Rårörda lingon - finns det något bättre just idag!

Behöver inte fråga Kid 2 hur länge de var uppe igår kväll hos Kompisen - hon har redan somnat - och klockan är bara 7 än! Blev ett förhör angående något som liknade sugmärken på halsen och varför hon hade scarf på sig. Ska man tro på svaret, att tjejligan gjorde det på varandra när de såg på film, eller ska man driva frågan vidare till sin spets? Ja, nu har hon ju somnat, och imorgon har jag väl sovit på saken.

Har haft en lugn och jätteskön helg med motion, god mat och frisk luft.
Nu har jag tvättat, vattnat blommor och förberett inför en ny vecka.

Imorgon ska jag checka in oss på nätet till den stundande resan - Vamos a la Playa - Oh, oh, oh, oh, oh!