onsdag 23 september 2009

5 skäl till lycka

Hade mailkontakt med högerhanden gällande Kid 1:s gymnasium samtidigt som jag skötte mina arbetsuppgifter med vänsterhanden…Det är kontakt med LSS-handläggare, försäkringskassa, skola och habilitering så man känner sig uppgiven redan innan man hunnit börja. Men vi SKA göra allt för att få ihop det här. Och man måste vara ute i god tid. Det här är det bästa för min son och han kommer utvecklas enormt. Alternativet att bo hemma under gymnasiet är inte hållbart med hans situation. Känner i mitt hjärta att det här är det enda rätta. Lycka!

Har en period med lågintensiv träning nu. Förbränningen på topp – bikiniformen slipas! Sprang ca 16 km upp i skogen lätt som en plätt! Märks enorm skillnad med några mindre kilon på kroppen. Lycka!

Kid 2 på Stallet kom hem lagom till Idol-mys med hela familjen. Hon fick brev från sin körledare att hon får vara med de större tjejerna och öva musikal istället för att vara kvar med de små barnen. Hon hade tröttnat och slutat om hon varit kvar. Nu blev det kul igen! Lycka!

Mozart fick smakprov på smaskigt torrfoder från försäkringsbolaget. Lycka!

Krögaren frisk igen. Gnolade och småsjöng hela kvällen. Lycka!