tisdag 3 november 2009

Ringled, leverantörsbesök och julklappar

Åh, Charlotte Perrelli bloggar att hon är i Torrevieja en snabbis och jag är sååå avis!
Hon har bilder från samma strand som jag springer längs...vi måste nästan bo grannar!
Hon har gått på gym också - kan det vara Maxx Gym tro...?
Tänkte på henne i 30 graders värme när jag morgonjoggade i Tidaholm i 3 grader. Testade ringleden runt centrum innan frukost. Den rundan var perfekt med lampor hela vägen. Visserligen hade det blivit ljust när jag sprang men för en Kid 1 som vill springa på kvällarna om han ska bo här nästa år är den 5 km-rundan perfekt.

Idag har jag gjort ett leverantörsbesök i Tibro. (Vägen dit var underbart vacker, speciellt vid Hjo längs Vätterns strand). De flockar vår hatthylla till Kia som vi precis har börjat med. Kul att träffa dem och se hur deras process går till. Det är ett trevligt litet familjeföretag som har fullt upp och flockar det mesta i Sverige - från hatthyllor till tapeter. Flocken ligger som ett gråsvart lager överallt...Jag drack kaffe och klappade deras dalmatiner. Mycket trevliga prickar!

Sen blev det ett stopp för shopping i Skövde. Far har ju sin dag på Söndag och snart är det jul så det blev många inköp. Underbart att vara själv och inte ha någon tid att passa! Även om jag inte shoppade till mig själv är det kul att prova lite kläder. Nej, bohemstilen är absolut inte Henrietta. Föredrar en mer klassisk stil med lite attityd...Svårt det där när man är för gammal för att klä sig som en tonåring och för ung för att klä sig som en tant. Köper det jag känner för och hoppas att omgivningen tycker om vad de ser. OK - det blev ett linne på Gina tricot...
Sen satte jag mig på Waynes Coffee - ett jättemysigt café med sköna soffor och tidningar - och myste med en Caffe Latte med blomma på - jättefin! - och en god färsk ost- och skinksmörgås. Mmmmm...Livskvalitet. Dyr fika men värd varenda krona!

Back in Tidaholm. Solen skiner igen men nu har det vips blivit mörkt. Pratade nyss med Kid 1 som frågar om han får åka till Bollnäs i helgen...

Date

Kom överens med en yngling via sms att träffas på Torget på kvällen.
Den inviten kunde man ju inte tacka nej till...
Kul att träffa Kid 1 en stund.