fredag 19 juni 2009

Rubinbröllop!



Till Brudparet!
STORT GRATTIS på Er 40-åriga Bröllopsdag!
Hoppas ni får en underbar dag i Torrevieja!
Här är det midsommaraftons morgon och regnet öser ner i en temperatur av ca 7 grader varmt...

Kid 2 frågade mig och Krögaren om vi också kommer att vara gifta i 40 år
-Självklart, svarade vi!
Kanske har ni några råd till oss på vägen? Ska bli kul att höra!

Kommer ihåg för många många år sen, en kris i Ert äktenskap. Minns att det inte var lika kul att gå till skolan. Barn vet mer än man tror. Det gick så långt så ni faktiskt meddelade oss barn att en skilsmässa kunde bli aktuell. Men sen måste det ha hänt något för plötsligt var allt frid och fröjd igen. Hur gjorde ni? Ni måste ha gjort precis rätt i alla fall. Jag vet Mamma att du berättade hur du tänkte dig att din favoritman skulle vara - och hur du insåg att den mannen var en kopia av Pappa. Vad härligt att komma till den insikten!
Med mitt snart 9-åriga äktenskaps erfarenhet tror jag att man ska vara mer tacksam för det man har. Äktenskapet är som livet - det är inte alltid perfekt. Toppar och dalar. Sol och regn om vartannat. Gräset är inte grönare på andra sidan. Svaret är hur man hanterar motgångar. Å så tror jag på att förgylla vardagen. Göra på tu man hand sånt man gjorde som nykära.

Ha en underbar dag, prata gamla minnen, hur blev ni kära, vad var det för egenskaper ni föll för, njut av varandra och älska varandra i nöd och lust!

GRATTIS önskar Henrietta (ett av Ert kärleksresultat...).

PS. Jag har klippt ur dagens annons i FK tills ni kommer hem!