onsdag 10 juni 2009

Mössmode



Kid 2 visade en kompis mössa för Mormor - som genast satte igång stickfingrarna igen. Så nu är det en ny barnbarnsrond - med mössor den här gången!
Tack Mormor för att Du finns!

Den blomstertid nu kommer...



Ledig dag började med 5 Tusingar på gymets löpband. 15 km/h. Börjar tappa respekten för den farten nu. Känns inte alls lika skrämmande längre. 5 till i samma tempo känns inte helt omöjligt. Även om det känns som jag inte är där riktigt än..

Huttrade och frös till en fin avslutning på Kid 2:s skola. I år behövde jag inte fixa någonting. Ingen fika. Ingen insamling. Inga presenter. Inga blommor. Allt det hade två andra mammor tagit hand om. Hallelujah vad skönt!

Sen drog vi till Mora på undersökning av Kid 2:s kisseriproblem. Det har nu påbörjats en utredning. Vi var på lasarettet i 2,5 timmar så gissa om Kid 1 var "lusig". Men han löste rastlösheten med att låna en penna och papper av en sköterska (som han dessutom tyckte var snygg...), satte sig på toa och skrev en låt-text. Vad gör man inte för att slå ihjäl lite tid...? Läkaren ställde många frågor. Men den som fick Kid 1 att utlösa i ett hysteriskt skratt var: -Bajsar du varje dag?

Inhandlade varsin Tisha på JC till kidsen och fixade till armbandet på klockan som Kid 1 fick i present av farfar på konfirmationen.

Med Mc Donalds- och glassfyllda magar styrde vi kosan hemåt.