lördag 7 november 2009

Eeeemil.....

Hör nu på go vänner så ska jag för er berätta - vad vår gosse gjorde......INTE en dag i sköna Maj utan igår kväll....

Fredagen började härligt med intervall på gymets löpband. En fin-fin vana jag har fått in! Pratade lite livsfilosofi med Prästen innan jag susade iväg med gitarren till Kid 2 och sen vidare på Jobbet.
Gjorde klart inför helgen och började så smått med ett utskick till alla VW-återförsäljare i Sverige. Hade tänkt leja ut det till nåt av våra barn eller så men jag började själv så smått ("kan själv")...Fick iväg 25 kuvert av 241 innan jag stämplade ut. Kanske kan Tvillingen låna ut någon av sin personal att hjälpa mig till veckan? Monotont arbete blir roligare när man är fler.

Äntligen Fredag! Handlade och gjorde en supergod kycklinggryta till middag. Vi bastade, åt middag och jag sa till Krögaren: Gud så skönt med en hel oplanerad helg - bara må gott.
Men varför kommer inte Kid 1 hem till middag? Klockan blir mer och mer. Inte hos Dennis. Inte hos Martin. Mobilen av. En stilla tanke börjar gro i mitt huvud "Nu har han stuckit till Bollnäs"....
Tanken blir mer och mer självklar. Tidigare i veckan, när jag nekade honom att åka, sa han att då åker jag ändå...
Efter detektivjobb på nätet hittade vi telefonnr till hans älskling och jodå, där är han! Kid 1 har tagit bussen till Bollnäs och sin älskade Tjej! Utan att säga ett ord till oss.
Ett av Kid 1:s problem - att inte tänka på konsekvenserna förrän efteråt. Vi var på väg att ringa polisen och efterlysa honom.
Efter samtal med föräldrar och Kids bestämde vi för att träffas på halva vägen imorgon kl 16.
Såklart ska vi stå för bensinen. Fattas annat. Vilken tur att jag har en klok och förståndig Man som är lugn och sansad i såna här situationer. Nu måste Kid 1 förstå att han har gjort ett fel och ta konsekvenserna av det.
Hursomhelst - så verkade han väldigt kär när han ringde. Och väldigt ångerfull och fylld av dåligt samvete. Han har bett om förlåtelse flera gånger.
Jaja, om några år kanske vi skrattar åt denna lilla fredagstur...