måndag 22 september 2008

Fixarhelg

Fredag: Lovat Kid 2 att åka till hästarna så jag springer som en skållad råtta på jobbet för att kunna sluta tidigare. De två gamlingarna på gården har fått åka till Trapalanda. Två mindre att mocka till. Fredagsmys. Trött. Det är Marknad på byn och Krögaren har fullt upp hela helgen.

Lördag: Äntligen sol! Och lite värme! Backträning uppe i berget 8x100 m + 10 km jogg. Känns bra. Jag är stark! Jag och Kid 1 lämnade bröd på Marknaden till skolreseförsäljningen. Sen en tur till närmaste stad och fixade en grej till senare happening. Kid 2 med kusin var på Marknad och gjorde slut på pengar. Kid 1 köpte en snygg jacka senare på Marknaden.
Jag krattade lite, klippte gräset, tog in utemöbler och fixade en massa saker som ska göras innan semestern. Köpte pizza till kidsen på kvällen. Kusin sov över. De var uppe sent...

Söndag: Första frostnatten. Långpass kl 09-11 ca 20 km. Härligt höstväder. Städade lite och fortsatte greja med pass, resebevis och började packa så smått...Lyssnade på Kid 2 när hon sjöng i kyrkan.

Hämtade dator och lite annan info hos M&P.

Totalt antal sprungna km denna vecka: 64.

Om jag skriver det på min blogg får det bra effekt: Jag tänker gå ner 10 kg och jag börjar NU!!
Har gjort några försök tidigare i år som liksom har kommit av sig men nu är det slut på sötebrödsdagarna. Kniven på strupen. Syftet är att bli lättare i springsteget!
Och må bra förstås! Jag ser det som en Julklapp till mig själv! Wish me good luck.