fredag 14 augusti 2009

Fredagsfest

En arbetsvecka avklarad sen semestern! Dagen började med träning på gymet. Känner att jag har kontroll på ca 4:20/km men när det blir 4:00 blir det liksom väldigt jobbigt i längden och jag börjar tvivla starkt på att jag ska kunna orka hålla det tempot i en hel mil. Får nog vara väldigt nöjd om det hamnar på 43 minuter istället...Sen är det ju liksom för sent att försöka gå ner överflödskilon på två veckor så det är bara att ställa in. Men nästa år....DÅ....(ska nog bli mitt mantra eftersom jag säger det så ofta). Nej, slut på ältandet. Himla skönt var det i alla fall att träna!

Köpte vinflaska till morgondagens fest med vinklubben. Hyrde film till Kid 2:s fest ikväll. Skjutsade 5 tjejer till Bowlinghallen. Köpte med pizza hem.
Jag och Kid 1 förvisades till våra rum i huset.

Å än är inte festen slut...

Å Krögaren, Ja, han har öppet hela helgen med utskick till fotbollsklubben, pubkväll, helgbuffé och lite smått & gott.

Min dag


Idag är det inte bara Kid 2:s dag. Det är min dag också. Grattis alla Vänsterhänta! Vi har fått en egen dag. (Krögaren undrade när det är de Högerhäntas dag...).

Farfar kom hem till oss och firade födelsedagsbarnet med nya fina skor! Krögaren hade fixat en fin specialbeställd flugsvampstårta som vi smaskade och åt. Skönt att få hem Kid 1 till huset. Team Andersson fulltaligt.

Mormor & Morfar kom och firade i andra sittningen med platt-tång och diverse undermedel för håret.

Kid 2 fick till slut en ny mobil av sina föräldrar. Och kan ni tänka er. Den dög till prinsessan Guldlock. Skönt. Ett par ridbyxor och nya stövlar är också på väg - även om de inte kom i tid till den stora dagen.

Kid 2 blev bortrövad av Tisen som ställde till med fest hemma hos sig. Det vankas övernattning där.