fredag 8 maj 2009

Pasta Carbonara



Tävling imorgon betyder pasta till middag.
Har rört ihop en supersmaskig Pasta Carbonara. Men oj vad mäktigt det är!
Tagliatelle, MYCKET parmesan och MYCKET svartpeppar.
Olivolja, bacon, äggulor.
Mmmmm....å så lite grädde...gräddigt värre.
Men inge vin...

Slapp stallmockningen idag. Tog en bastu med Krögaren istället.
Kid 2 har åkt till Tisen på filmkväll med övernattning. Krögaren åkte precis till baren. Det blir hockey på storbild. Heja Sverige!

Och ute regnar det.

Let me explain

Fönsterknackning

Det knackade på mitt kontorsfönster idag.
Det var Kid 2 som hade idrott i skolan och i full färd att springa 3-km-rundan med fröken och hela klassen. –Jag har sprungit hela vägen, utan att stanna en enda gång! Skiner som en sol. Och joggar på stället.
Jag älskar dig.

Kid 1 har varit i Falun på halkbanan med klassen. De testade hur det är att volta och krocka i en bil-simulator-makapär. Ringer från bussen på väg hem och är ”lusig” som vi säger här uppe. Tråkigt att åka buss – ja, ja, livet kan inte vara kul jämt – men nästan!

Njöt av en helkroppsmassage på kvällen. Min massör har aldrig sett mig så stel på framsida lår. Det har ju blivit några löppass på slutet. Som vanligt fryser jag som en tok efter massagen. Drack te och såg på TV resten av kvällen. Fick tips om att jag ska smörja min blåa hand med Arnika. Så det gjorde jag.

Cat Blog

Husse har tagit med mig på en biltur idag till veterinär Nippe. Jag tycker inte om att åka bil. Men när Husse är med är det okej ändå.
Nippe stack mig tre gånger. Vilken fräckis! Hörde att Husse berättade för stor-matte att jag nu är avmaskad, har fått vitaminer och är vaccinerad mot något. Det kanske är bra…
Nej, åka bil är inge kul. Tacka vet jag att gå hemma på gården som ett stolt lejon och vakta min flock. Jag och mina vita stövlar. Nu är jag redo för jakt hela sommaren lång. Wroooaaaoww! Eller Mjau var det kanske?

Årlig underredskontroll

Ja, ni vet vad jag menar…Å så ska jag känna på livmodern. Då sticker jag in den här…Å nu sticker jag in två fingrar. Ja, ja, stick på du så tittar jag upp i taket och låtsas som ingenting.
Går ut därifrån och konstaterar att det är grönt ljus ett år till, ända till nästa års underredskontroll.