fredag 3 juli 2009

Tvätta för hand?


Orkade bara 4 Tusingar på löpbandet idag. Tempo 15 km/h. Det var sååå varmt! Med tanke på att jag varit förkyld var jag mer förvånad att jag orkade så många. Avslutade med Josefs specialare – snea crunches på bollen.

Firman ska på sommaraktivitet i Kläppens nya höghöjdsbana. Tänkte först vara med men jag väljer att stanna hemma med Kidsen. Har hämtat ut fyra olika salvor för dyra pengar och ska tillbringa helgen med diverse smörjande.

Till råga på alla extra oförutsedda kostnader har tvättmaskinen gått sönder – igen! Måste ändå säga att jag är förvånadsvärt lugn. Har Krögaren påverkat mig kanske? Har katastroftänkandet lagt sig lite?

Ska se över Casa Melin också innan fredagslugnet kan infinna sig. På söndag lämnar jag över stafettpinnen till Tvillingen!

Krögaren har fullt upp inför Dansveckan vecka 29. Nu har han gått och blivit med nattklubb Manhattan också. Den mannen älskar utmaningar och kommer klara det galant. Spännande! Men kom ihåg att delegera mera. Man kan inte göra ALLT själv.

Curling överallt

I senaste numret av Projektvärlden beskrivs Projektledaren som en ”curlingförälder” åt sin projektgrupp dvs en person som undanröjer alla hinder så projektdeltagarna bara kan utföra sitt jobb på bästa sätt.
Finns det en anledning till att jag har blivit Projektledare eller…?