torsdag 16 juli 2009

På väg till Tältet

Vilodag från träningen. Behövs för benen som känner sig tunga. Tänker jämt att jag ska ta ett långt bra stretchingpass men det blir aldrig av...

Idag kom Kid 2 hem med Farfar och Gudrun. Fick sms med allt hon önskade sig i födelsedagspresent (!) och de var inte lite! På första plats låg Calippo så klart!

Hastade hemåt efter jobbet och packade bilen full med Loppis-saker som jag ska skjutsa till Kid 2 när hon ska stå och sälja imorgon bitti. Hej och hå! Stress, stress.

Nu, 2 dagar för sent, stog klassen och sålde bröd! När jag kollade brödet jag bakat låg det 80 stackars intryckta muffins och svettades nere i Källaren. Jaha, en kvälls bakning i onödan. Det var tacken. Men vi fick inte tag i nån som visste nånting så här står vi nu. Ja, ja...vad är en bal på slottet. Blir ju lite missade pengar till klasskassan förstås om vi inte lägger lite cash då.

Nu ska jag duscha och göra mig så vacker det går ;) och sen möta upp Kusinerna i Öltältet. Ska bli kul att se när Tvillingen sjunger. Å vin då? Nja, jag ska ju jobba imorrn. Eller ska man slopa präktigheten och ta ett glas kanske?
Vi får väl se. De e ju bara 1 dag till semestern!

Ingen av Kidsen vill hänga med Morsan. Dom verkar skämmas...Kid 1 ska ut med kompisar och Kid 2 sover hos kompis.

Must dash - innan jag somnar!