måndag 10 mars 2008

Att bädda sängen åt andra

Bedövningen satt till klockan fem på fredag eftermiddag efter att Kid 2 hade dragit ut två mjölktänder och då fick hon äntligen äta något. Gissa om fredagsmiddagen smakade gott! Pappa var den som skulle följa till tandläkaren. Han representerar tryggheten. Tandurdragningen resulterade i utebliven sedvanlig fredagsmockning respektive ridning och vi hade en skön mysig kväll med bastu och mys. Diskussion i bastun med Krögaren om att bädda sängen åt andra. Man gör sig själv en björntjänst genom att bädda sängen åt andra. Har slutat göra det åt Kidsen men "bäddar" fortfarande åt vissa på jobbet. Varför slutade jag göra det till Kidsen? Jo, så de äntligen skulle lära sig själva. Alltså, jag tänker sluta hjälpa på jobbet så de äntligen lär sig själva. Tänk att det är så enkelt och så svårt på samma gång.
Krögaren åkte till sin bar vid sjutiden. Såg Tinas troschock på TV. Otroligt vilken mediabevakning det är idag. Löpsedlarna lyser och vi köper.
Långpass lördag en morgon med vår i luften. Mer kroppsarbete i stallet medan Kid 2 rider. Kidsen sov över hos mormor och morfar så jag skjutsade dit dem lagom till Tacomiddagen. Förkylning på gång. Kurerade mig med Spanienpulvret hos mamma och pappa och kände mig bättre direkt (måste innehålla någon form av drog). Krögaren hem till barnfri kväll och en urdålig Andra chansen i Melodifestivalen på TV. Kallur skadad och guldet blev till sand. John Blund strödde sand i ögonen på det trötta paret och kvällen blev mycket tidig.
Morgonpromenad söndag morgon och Krögaren iväg tidigt.
Regn och plusgrader och våren anas. Diskade mest hela dagen på baren och var helt slut när jag kom hem vid femtiden. Lyckades hålla mig vaken på en timmes telefonmöte för styrelsen i Möbiusföreningen.