torsdag 3 september 2009

Ta skit!


Det här får bli mitt nästa bok-köp!
Annika R Malmberg: Ta skit! Och gör det till guld
Handlar om hur man kan vända kritik till något bra och istället vinna på det.

Afrofrälst


Kid 2 ville bums ha fiskpinnar till middag. Så fiskpinnar fick det bli!

Sen cyklade vi på Afrikansk dans. Det är Hälsovecka i byn och ett prova-på-pass erbjöds. Jag ÄLSKAR Afrikansk dans! Blir lycklig bara jag tänker på det. Finns det något som skulle få den gamla Aerobicinstruktören att bli avdammad så skulle det vara att få köra Afro! Börjar genast googla efter kurser. Pricken över i var att vi hade livemusik under hela passet. Härliga afrikanska rytmer från trummorna. Tror ta mej tusan jag e frälst!

Efter många långa diskussioner fick vi Kid 2 att kapitulera och INTE sälja jultidningar. Hennes föräldrar behöver ett break. Kidsen idag är alldeles pryltokiga och har skygglappar för allt annat än premien på högsta nivån. En systemkamera ÄR inte svaret på vad lycka är. Tänker inte på allt jobb som ligger bakom. Och det är väl delvis hennes föräldrars fel som slitit som djur för att hjälpa komma upp till högre premie. Nej, i år har vi inte ork och lust. Hoppas på att hon är tacksam för den ipod hon fick förra året. Den är knappt använd. Men Krögaren har lovat att hon ska få sälja kakor på baren till vinterturisterna. Då kan man tjäna ihop till en systemkamera...

Pil upp - Pil ner


Hjälp! Vår pil har vuxit lite på de 14 åren vi har bott i huset. Nu är den över hustaket och skulle behöva kapas på hälften. Kommer bli alldeles för riskabelt att fixa det själv. Vore bra att göra det till Valborg nästa år så vi kan slänga eländet på elden. Gruvar mig redan.