onsdag 9 december 2009

15 GRATTISKRAMAR!!

Idag fyller min bästa och enda son 15 år!!
Genast blir det tillåtet att göra några fler saker i livet...
15 år som har gått väldigt fort. Befinner mig i ett stadium där det är vemodiga känslor att titta på kort från första åren i hans liv. Känns som ett helt annat liv. Har vi varit där? Vilka är det där? Det är ju jag! Ska nog öppna albumet i helgen och gråta en skvätt minsann.
Kid 1 är lika gammal som antal år vi har bott i vårat hus.
Ha en bra dag min älskade Prins (kommer alltid att vara en liten plutt i mitt hjärta).

I bilen på väg hem från jobbet igår började benen hoppa när de såg sin gamla vanliga väg att springa på. Svidade om i värsta stålmannentempo och slängde mig ut (inte med capen dock men väl med trikåerna..) i snöslasket. Härligt att bara springa! 10 km blev det.

Sen hade vi tårtkalas med Mamma och Pappa. Krögaren svängde ihop en tårta på några futtiga minuter.

Kid 2 showade i sin nya kroppsstrumpa (sparkdräktsliknande hockeyunderställ från Jofa). Måste lägga upp ett foto på denna underbara skapelse!
Krögaren fixar. Liksom ett nytt skulderskydd och en overall....
Vi har förresten gjort ett besök hos farbror doktorn angående hennes huvudvärk som har börjat komma oftare. Doktorn trodde att det är menstider på gång...Vi avvaktar. Även hon börjar bli stor. Tyckte nyss att hon började skolan och vips - nu går hon i 5:an...(tur att inte JAG blir äldre..)

Utombordaren


Vår kommun är med i toppskiktet bland de som har Sveriges bästa grundskola. Det förstår jag. Jag blir alldeles rörd när jag tänker på all hjälp vi fått från vår kommun i alla år. När jag reflekterar över måndagens föreläsning och konstaterar att mitt barn bara har kvar ”drag” av sin diagnos, så förstår jag att det är tack vare den otroligt proffisionella personal som har planerat och snitslat banan för hela min sons barndom. Och mycket, MYCKET, tack vare Utombordaren som vi kallar henne. Från förskolan ända upp till 6:e klass har Utombordaren grundlagt hela mitt barns liv. Idag är han en lugn, stabil, trygg och självsäker ung man med mycket gott självförtroende och världens goaste kille. Han har inte alls kvar mycket av de problem som hans diagnos kan medföra. Utombordaren – det borde finnas fler som du!

Hoppas du läser det här och känner igen dig – Du har för alltid en plats i mitt hjärta!