fredag 11 januari 2008

Lättja

Dagen går i dödssynd nr 4:s tecken: Lättja.
Lyxdag med bilkörning till jobbet, även om jag börjar bli förtjust i morgonpromenaden.
Lyxen fortsätter med besök hos frisören. Jag önskar att alla hade en sån frisör som jag har! Härligt att bli lite ompysslad och bortskämd! Och så snygg jag blev sen!
Rookien, vår nya medarbetare på marknad, anar en livskris då jag både bloggar, har ny frisyr och tränar till maraton, på en och samma vecka! Sprang förresten som en skållad råtta också på jobbet för att hinna få fram de sista bilderna till hemsidan. Nu är det nära! Jag och Travaren pratade om karriär och framtid.

Oroar mig lite för min Tvilling som ser ut att kippa efter andan just nu. Kom ihåg att det bara är ett jobb och vi kan inte hålla upp hela världen på våra axlar. ”Den rätta tiden att koppla av är när man inte har tid till det”. (han va ä i sa…ôm ä vor meningon att ân skull rötsa sô vor en född mä en skörsten på huvve”…) Ja, det är mycket att göra nu och det är krig i Irak.

Nej, se glädjen i Gundes ögon! Han är så där naturligt glad så det nästan blir pinsamt. Ibland önskar jag att jag vore så. -Nu måste du lära henna att säga Nej, ger några kloka män honom rådet, när Kalla precis har kämpat sig över mållinjen som segrare. Heja Sverige!

Som jag anade, blev någon lockad av min tidigare rubrik ”Rid i natt” och naturligtvis en man – Vi kvinnor älskar enkla ting – män!

Avslutar dagen med att strax se säsongens sista avsnitt av Medium. Lättja!