fredag 30 oktober 2009

Orange Pumpa med Röd Rosett



Fick smaka Krögarens Kladdkaka igår kväll när han kom hem sent. I morse när jag vaknade kände jag mig helt socker-bakis. Är så känslig för socker så jag brukar alltid försöka låta bli. Men den var väldigt god så ibland får man offra sig! Krögaren kan inte bara laga mat - Han kan baka också! Kan det bli bättre?
Kroppen kom genast i balans igen efter 5 Tusingar intervall på löpbandet. Finns inget bättre sätt att starta fredagsmorgonen på. Perfekt start på helgen.
Hade som mål att sluta 14 idag och jag lyckades, så när som på 20 minuter. Spanade in några vita jättestora julstjärnor som jag planerar att dekorera Krögarens Bar med. Enkelt och stilrent. Det är det finaste. Ska bara spana lite i Skövde till veckan först också...
Mötte Fröken när jag hämtade Kid 2:s gitarr. Vi planerar långpass...mmm..ska bli kul.
Efter lite fredagshandling hjälpte jag Kid 2 iväg på Hopptävlingen.
Vad bra vi har det som bor bara några hundra meter från Stallet. Och nu när hon tävlar med ridskolehäst så har vi ju all tid i världen över till annat kul! Vi hinner till och med hem och titta på Idol - och ha "Freeeddagssssmyyyssss"...nu e de slut på veckan....tralalla....
En mycket stolt Moder satt bland publiken på läktaren och kunde bara konstatera en felfri hoppning av en mycket säker och van ryttare. Det räckte till en 4:e placering och en röd prisrosett. Grattis! Sötaste Pumpan i hela världen!
Madde kom 2:a med sin enhörning och änglavingar. Kul!
Krögaren får nöja sig med att titta på Pumpan på bloggen från Baren.
Han har Halloweenfest inatt...Puss! Love Ya!