måndag 21 december 2009

Dan före dan före dan före Dopparedan!

En av mina stora lyckor är när man har fått köra ett hårt pass på gymet, duscha, åka hem, äta med min kära och sen njuta resten av kvällen. Humöret blir på topp! Så lycklig att jag är frisk och har chansen till det! I slutet av Januari har jag varit medlem på gymet i ett år och jag ser att mitt kort börjar närma sig fullt - bara 3 pass kvar! Har ju varit medlem och kört pass förr men det blev lite av en nystart förra året - och det är sååå himla kul! Kan inte tacka Josef och Jenny nog mycket för att de driver Trim på ett så fantastiskt sätt! Jag älskar det stället! All heder till Er!
Vi var bara 3 som körde Funktionell idag. Jag blir alltid lite orolig då för det är lika med (=) stenhårt! Och Hej vad vi körde utfall! Det kommer garanterat bli svårt att ta sig ur sängen imorgon. Perfekt laddning inför julafton. Och mycket roligare än att lägga in sill och griljera skinka. Det är Krögaren så duktig på! Ärligt talat är jag otroligt trött på julmat sen vi drev värdshus i familjen i 10 års tid. Blä för ris ala malta! Men gärna ett glas rött...

God Jul!

Från oss alla till Er alla - En riktigt God Jul!
Ännu ett år av bloggande är snart över.
Har bloggat sen januari 2008 och oj vad fort det gått!
Se nedan familjens fina discodans - vår julklapp till Er.
Oj, vad vi har övat!

Jordgubbar på silverfat


Skulle inte vilja fira Anna Ankas jul. Blev riktigt besviken på henne igår. Har tyckt att hon är framåt och vågar säga vad hon tycker men nu tyckte jag bara att hon var en tråkig gnällkärring som klagade på allt och alla. Konstigt om hon vill framställas så. Vad tråkigt att leva hennes liv. Som Anna Skipper sa så verkar hon vara för hård mot sig själv. Hon skulle behöva tappa kontrollen helt. Undrar hur många timmar hon skulle klara sig på en öde ö? Eller om det blev en katastrof på jorden och hon inte skulle få 7 jordgubbar med keso på silverfat. Herreguud! Till och med Anna Skipper blev en ängel vid hennes sida.


Idag är det Vintersolståndet. Nu blir det ljusare och ljusare! Härligt!
Nu börjar mitt nya mål med träning till Stockholm Marathon! Här är min förebild!
Send your own ElfYourself eCards