torsdag 11 februari 2010

…eller Zeb Macahan?

Förundras över de som kan slappna av så mycket så de kan somna – var som helst! VD:n berättade att han somnade så han missade flyget – DET skulle aldrig hända Henrietta. Känner mig mer som Zeb Macahan – alltid ett öga öppet…man vet aldrig vilka rovdjur som dyker upp vid lägerelden..
Ler för mig själv när jag reser eftersom det påminner mig om när jag var ute med min forna kollega i USA och Tyskland. Vi åkte ”trafikare” och skrattade mycket. Hade jättelust att lägga mitt artiga, duktiga jag åt sidan och fråga taxichaffisen i Amsterdam: -So….what about the hookers in the windows…are they still there? Tur att man har en spärr som gör att man inte tappar kontrollen. Men ändå – vore det inte härligt att tappa kontrollen ett tag..
När jag reste med Sven var det mest äldre män i Automotivebranschen. Idag slås jag av att det är många nya unga förmågor, och många fler kvinnor. Ack och ve, kommer till insikt att jag överlevt en generation och börjar bli äldre..

Är jag en tibetansk munk…?

Läste någonstans att munkar som reser med flyg långt måste sätta sig och vila efter resan så själen hinner ikapp kroppen. Kunde känna igen mig i det när jag hade ett stort behov av återhämtning efter 3 flygresor och 2 tågresor.
Har jag varit en munk i mitt tidigare liv? Jag kanske ÄR en munk? I så fall är jag älskad av mina Kids – de älskar munkar!