lördag 3 april 2010

Nyputsat och nystädat

Har putsat fönster, städat, bäddat och tvättat.
Duschade, tog en paus och gick ner på byn.
Investerade i en ny kamera(!) så jag kan börja lägga in fler bättre bilder på nya bloggen! (mer info kommer snart).
Kameran tar kort själv när man ler till den. Den har skärm på båda sidor och hur cool som helst. Väska och minneskort var nödvändiga tillbehör så notan gick på drygt 3 tusen. Nu ligger den på laddning...Sen ska det fotas!
Fikade hos Krögaren och köpte med kvällstidningar hem.

Långpass på Långfredag

Som traditionen bjuder: Långfredag = Långpass!
Vi firade påsk hos Svärfar med Fru och blev bjudna på jättegod påskmat på ett mysigt ställe vid en sjö mitt i de djupa Värmlandsskogarna. Kidsen ska vara kvar och kommer hem med bussen på tisdag vilket innebär att jag och Krögaren har 3 lediga dagar framför oss.
På väg hem slängde Krögaren ut mig 26 km hemifrån. Kid 1 hade laddat ner ny musik på MP3:n så det gick lätt som en plätt. Trodde att det skulle ta 2,5 timmar men efter prick 2 timmar stod jag hemma vid mitt hus. Mycket lättare än förra året samma tur. Vinterns trägna grundträning måste ha givit resultat. Nog var jag stel i benen men inte så farligt. Hej - vad lätt och vad skönt det var! Nu måste jag ta några 3-timmarspass framöver och lära mig äta under passet inför Marathon.
Drack säkert 3 liter vatten på kvällen. Krögaren hade med sig Pasta Carbonara och det avnjöts med ett glas gott rött vin.