söndag 19 april 2009

Hockey och Trav

Vi har sått ett litet frö. Kanske flyttar vi med Kid 1 när han ska börja på Gymnasium nästa höst? Kanske provar vi på nya staden med favorithockeylaget och egen travbana. Med mysiga utecaféer och nya löparrundor...Tankarna är många och hisnande. Sälja huset? Men är det någon gång det ska ske så är detta ett ypperligt tillfälle.
Vi får väl se. Vi får väl se vad framtiden har att erbjuda.
Spännande är det.

Viktiga Vilan

I helgen har den Viktiga Vilan infunnit sig. Benen är nu, Söndag kväll, redo för en ny vecka med mycket spring. Går då in i Tjejmilens andra vecka på Träningsprogrammet för milen på 40 minuter. Spännande!
Jag har dock lite svårt för att vila. Blir lätt rastlös och sugen på godsaker...aj, aj, aj. Nu blir det kniven på strupen ett tag om rekordet på Tjejmilen ska slås.

Krögaren har gjort sin populära lasagne, kycklinggryta och skinkgratäng för sista gången den här säsongen! Några veckors välbehövlig vila inför sommaröppningen i pingst. Inga mer pannkakor till hungriga turister. Det har varit en bra säsong och hej vad fort det går! Varje vår tänker jag att "i år ska jag vara i nuet och njuta av varje sekund av våren" - och så vips är det sommar, höst och vinter lika snabbt. Är det så att tiden går fortare för varje år - det måste vara så!

Har bakat Charlotte Perellis underbara GI-bröd i helgen, hämtat från hennes blogg. Supergott! Kan verkligen rekommenderas.

Ja, så var påsklovet slut och dags att gå till skolan igen imorgon. Tack Farfar och Gudrun för att Ni tar hand om våra Kids. Vi är lyckligt lottade.

Mamma & Pappa hälsade på, nyss hemkomna från Spanien. Brunbrända med varsin solmogen apelsin till oss alla. Ända från Josés egna apelsinträd hem till vårat hus.