måndag 23 juni 2008

Årets kortaste natt - årets sötaste katt


Så är årets längsta dag över och midsommar har firats.

Drömmen säger blommig skir sommarklänning och blomkrans i de Timotejdoftande hårlockarna.

Verkligheten säger regncape, långbyxor och bekväma skodon.

Vi åt fantastiskt god Midsommarbuffé hos Krögaren.

Traditionsenligt tittade vi på Skinnarspelet och lika traditionsenligt kom regnskurarna. Regncapen var ett välanvänt inköp. Liksom en tigerkaka varvades vädret hela helgen med sol och regn.

Mamma och Pappa skickade en solig och varm hälsning från Torrevieja. Men om fem veckor får Henrietta också med största säkerhet solsken på sig. Den som väntar på något gott…

Kan avslöja för Spader Madame att det blev minsann cider för Henrietta också, istället för supen det tipsades om. Svärmor brukar vara här på midsommar och det brukar vankas vin men i år drog hon till Norge istället. Henrietta vill inte dricka vin ensam så i år blev det mest läsk med kidsen istället. Och det är inte så dumt minsann!

En lugn och skön helg med kidsen och kanske lite väl mycket snacks och godis framför TV:n.

Inte bra för beach 2008 men samtidigt skönt att lossa på tyglarna lite och inte vara så duktig hela tiden. Vi hann med lite löpning och Stalljour också. Och vi började baka så smått inför Kid 1:s brödförsäljning på dansveckan.

Krögaren har däremot haft en hård helg med jobb dygnet runt och somnade sött en tidig söndag kväll (men vaknade igen lagom till fotbollen...)

Fick av en slump se en bild på USB minnet från i julas. Vilken drömprins vi har i familjen!