torsdag 5 mars 2009

Peptalk

Spinning med Jenny och funktionell träning med Josef. Erika var med och cyklade – kul med en kompanjon! Josef körde benböj som gjort för träningsvärk imorgon. Tänk att jag tycker att peptalk är så härligt nu. –Bra jobb! Härligt att höra. Erika är skeptisk till det men också mycket yngre än jag.
Tar man åt sig bättre av peptalk när man har blivit äldre – eller är jag i mycket större behov av det nu jämfört med för 10 år sen..? Stort behov – ja, så är det nog.

Svärmor på tjejkväll på Solvalla och premierade som prisutdelare. Tyvärr fick vi inte se skymten av henne på TV – men hon hade säkert en jättetrevlig kväll.

Droppformade prickar

Kid 2 som vanligt den här tiden på året värre psoriasis och nu lokaliserat till ansiktet. Krögaren och hon har varit och tagit halsprov. Det är streptokockerna som brukar vara boven i dramat. Uppdaterade medicinskåpet i samtal med hudläkaren. Fick bakläxa på den salvan vi har använt som utslagen blev bättre av: -Så starka steroider får du inte använda i ansiktet! Ooops – fick genast ett nytt recept på en mildare steroid – som Krögaren får äran att hämta ut på Apoteket.

Krögaren lämnat in Kid 1:s glasögon för reparation. Careful darling, handle careful.

Och idag har Kid 1 haft NO-prov i Sex & Samlevnad.