onsdag 9 september 2009

Ny färg och överraskande uppgifter

Lyxade till det lite och besökte Bojsan idag - min favvofrisör! Hon kan utföra mirakel. Mörkade ner min blonda kalufs en aning för att gå lite mer mot den verkliga hårfärgen. Man vill ju inte vara helt naturell - då skulle det nog likna en råtta - kanske till och med en råtta åt det gråa hållet...

Lunchspinning! Aaaaahhhh!

Möte igen om det välkända projektet "Hatthyllan". Inser att min Spaniensemester kommer att infalla precis i tid till första leveransen! Tur att jag har ansvarsfulla kollegor som fixar det mesta.

Handlade efter jobbet bl a till Kid 2:s utflykt till Sälen imorgon.
Den ökände "Bror" stod i kassan bredvid mig. Han var förvånansvärt tyst idag. Måste ha varit nykter.

Blåsigt men varmt soligt och skönt ute på kvällen. Jag och Kid 2 tog en promenad resp cykeltur. Vi pratade om att hjälpa till hemma. Och om hästar förstås.
Minns när Kusin Vitamin hyrde häst på sommarloven. Minns att jag fick hjälpa till. -"Gå och hämta Normtind i hagen", sa hon mest på skoj. Minns hur jag gjorde det och Kusinens förvånade blick när jag klarade det. Minns att jag var såååå stolt!
Minns också att det alltid var mycket roligare att hjälpa till hemma om ingen sa till. Som en liten överraskning liksom. Tänkte precis överraska och plocka ur diskmaskinen....när mamma ropade -Plocka ur diskmaskinen, e du snäll....Då föll min plan att överraska och det blev inge kul längre. Minns det som igår. Analys: Är det så det är? Roligare att göra något när man får överraska. Är jag så än? Hmm....tankarna går...

Oooops! Kid 1 är snart hemma med bussen. Måste åka och hämta! Längtar!

Långpass inför semestern!

Hade utvecklingssamtal med Bossen idag. Givande och bra. Just nu trivs jag förträffligt på mitt jobb. Mycket att göra? Jaa, men himla kul också.

Efter en titt i kalendern insåg jag att om endast 4 veckor är det dags att doppa tårna i medelhavet igen. Drygt 15 km fick det bli. Behöver jag säga att det handlar om löpning? Härlig tur på ny skogsväg. Nu börjar det bli höst ute!

Kid 2 på dagens ridlektion. Hon ska hoppa 80 cm på KM på söndag. Ju högre höjd desto oroligare mamma.

Krögaren inhandlade snyggt (och dyrt) Didriksons-regnställ till Kid 2 inför hennes Sälenutflykt på torsdag. Hör och häpna! Han köpte ett par jeans till sig själv också! Äntligen!