lördag 14 november 2009

Stringbody a la Lanefeldt

Vaknade och fick skotta snö för första gången! Men säg den glädje som varar...för sen började det regna och nu slaskar den bort igen.
Skön lördagmorgon med tidning och stora kaffekoppen. Sen morgonjogg. Med trötta ben tänkte jag att 6 km är lagom. När jag kom hem hade det blivit 10 km...
Krögaren har catering från morgon till kväll.
Kid 2 lite snuvig idag så hon stannade hemma från hockeyn och tog det lugnt. Men träningen på Stallet till julshowen ville hon inte missa så dit drog hon iväg.
Ugnspannkaka till lunch.
Jag och Kid 1 tog en promenad och köpte kvällstidningar. I regnet.
Förberedde matsäck till morgondagens Ju Jutsu läger.
Jag och Kid 2 provade gamla 80-tals gympakläder som jag har haft kvar. Kommer stringbody a la Lanefeldt tillbaka? Kommer jag att ha det på mig igen någon gång? Shit, hoppas inte säger jag nu. Ju glansigare desto snyggare var det som gällde. Sparade några till framtida museum - eller 80-talsfest på gymet kanske? Röjde och rensade i garderober. Känns så skönt - som att rensa lite i skälen också faktiskt!
Kid 1 cyklade med pulsklocka enligt uppgift på idrotten. Ska ligga runt 155 men låg på 175 i 30 minuter. Bra jobbat!
Fick nyss reda på att jag förmodligen tvättat Kid 1:s mobil i tvättmaskinen...Kul! Fram med hårtorken. Rädda vad som räddas kan! Update: Den höll!! Ibland har man tur. Ska försöka inte ha så bråttom nästa gång...
Ikväll köper jag varsin pizza till kidsen. Enkelt och bra.
Är lite avis på svärmor som får gå på stan och spana in Jimmy Choo på H&M idag.