onsdag 11 november 2009

Kid 2 likes



...och den här Tishan vill Kid 2 ha i Julklapp!
(Bild hämtad från www.hm.com)

Tidig julklapp till mig själv

Fick en härlig H&M katalog i brevlådan. De här pyamasbyxorn köpte jag i Skövde förra veckan - som en liten tidig julklapp till mig själv! Nice! De är jättesköna!

Nymasserad Buddha

Hallelujah! vad skönt att få massage! Vi söker svar på varför jag alltid är så kall om händer och fötter...Röker inte, sover bra, äter bra, tränar bra...Den enda förklaringen jag läste i Runners kan vara att när man tränar mycket har kroppen fullt upp att laga och ta hand om musklerna så den prioriterar inte att pumpa blod ända ut i fingerspetsarna..Vad tror ni om den teorin?
Hur som helst - jag fick en varm skön vetekudde på fötterna under min massage idag. Det måste jag testa hemma också.

Gjorde enligt begäran från klassmentor en Plan tillsammans med Krögaren och Kid 1 hur den fortsatta skolgången i 9:an ska se ut. Planen blev klar och ser bra ut inför utvecklingssamtalet på Torsdag.

Förhöret inför provet på fredag gick som en dans. Nu kan jag också allt om Kristendom, Judendom, Islam, Hinduism och Buddism - Just ask me!

Gluttade på Plastikkirurgerna i kanal 4+ och såg att nästa vecka ska Per Hedén prata om operation av ansiktsförlamning på barn och ungdomar. Spännande! Det är ju 8-9 år sen Kid 1 gjorde sin stora operation nu. Jag kommer att sitta vid TV:n kl 20 nästa tisdag.