onsdag 24 juni 2009

Brända broar

Nu har hon bränt sina broar. Kid 2 skulle tälta med 2 kompisar igår kväll. De skulle ut en sväng sas det senare. Visade sig att de gått i strumporna (!) ca 4 km och badat! Jag och Krögaren var ute med bilen och letade i hela byn. Oroliga. Fick tag i dem ca 23,30 genomblöta från topp till tå (med kläder på). Vi var INTE glada kan jag säga. Första och sista övernattningen på hela sommaren. Hon är för liten. Minst 3 år till kan hon vänta med såna här fasoner. Hon fick förtroende och har fått många chanser men nu är det slut. Mobil, mascara och platt-tång har gömts undan. Efter jobbet ska jag raka vägen hem och få lite ordning på flickan. Med lite sunt leverne, motion och inget godis, blir hon nog fri från sin psoriasis också. Godispapper, mobiler, nycklar och skor låg kvar ute på studsmattan. Fritt fram för vem som helst att ta. Ungar!
Åh, jag blir så upprörd så jag måste sluta tänka på det.
Har sovit ca 5 timmar i natt. Och jobbet kräver full koncentration idag.

Hösnuva?

Nyser hela tiden. Joggade 6 km imorse och kände mig bättre från förkylningen. Sen slog det mig plötsligt - Jag kanske har hösnuva! Eller pollenallergi eller vad det heter. Och vips så blev jag frisk!

Psoriasisen har blommat ut för fullt igen på Kid 2. Efter veckor av ihärdigt smörjande och avfjällningar tog moderns tålamod slut. Vilket resulterade i att vi ska på återbesök till Falu lasarett på måndag. Tur att det finns vård av barn men otur att man inte hinner jobba ikapp missad dag...Ska ju till Mora lasarett på fredag också. Ultraljud av urinblåsa och njurar på Kid 2. Jättebra att de kollar upp allt. Alla prover vi tog förra veckan var i alla fall helt OK. Skönt.
Vad är en liten snuva jämfört med allt elände min älskade Tochter får stå ut med?