torsdag 2 juli 2009

GRATTISVECKA


Den här veckan har jag många tårtor att dela ut:
Måndag: GRATTIS Svärfar Ingo!
Tisdag: GRATTIS Moster Siv!
Onsdag: GRATTIS Gudrun! Vi ses på Söndag!
Torsdag: GRATTIS världens bästa storebror! Jag kommer ikväll!
Fredag: GRATTIS Bossen! Ta det lugnt med...

Kissanalys pågår


Morgonjogg 6 km. Vilken härlig dag!
På väg till jobbet cyklade jag förbi städtanten i hyreshusen och då blev jag tacksam över mitt underbara jobb och att jag får jobba där istället.

Idag gav jag ut sommarnumret av vår personaltidning som jag har blivit redaktör för igen (föregående redaktör har slutat). Kul med lite andra arbetsuppgifter ibland. Vi hade personalinformation om nuläget och framtiden. Det är fortsatt tuffa tider men vi håller oss ovanför vattenytan. Vi som är kvar. Vi fick en fin solstol i sommarpresent. Den ska jag sitta och lata mig i på semestern. Längtar…
Precis när jag skulle cykla hem kom världens åsk- och regnskur över oss följt av strömavbrott. Fick snällt vänta en stund innan jag kunde cykla hemåt.

Distans 8 km på kvällen med sällskap av Kid 1 4 km och Kid 2 1 km..

Fick samtal från läkaren ang Kid 2:s kisseriproblem. Nu ska vi under 2 hela dagar, från morgon till kväll, skriva upp exakt vilken tid och hur många ml hon kissar. Måste bli på en helg eller på semestern.

Fick också samtal från ett rubinbröllopsfirande par som hade sett apor och ända över till Afrika från Gibraltar, och nu satt och njöt av havsutsikten från hotellet i Malaga. Vilken bröllopsresa! (Se apan/släktingen på bilden som jag fick på MMS)

Pratade i telefon med Göteborskan som har opererat ena ögat med lyckat resultat. Längtar efter att träffa henne och prata gamla minnen.