tisdag 26 maj 2009

Cykeldag

Hade en helt underbar kväll med friidrottarna. En timmes löpning i oländlig terräng men i världens härligaste sommarkväll med 20 grader varmt. Dricka och vaniljglass bjöds på Tias terrass efteråt. Väldigt trevligt. Benen kändes lätta trota all träning de fått på slutet. Nästa gång ska vi utgå från mitt hus. Jag har lovat att bjuda på glass jag med...eller oxfilé kanske..he, he...

Idag ska det bli cykla av. Ska ta ut en kontaktdag och vara med Kid 1 på Cykeldag. Vi ska avverka ca 70 km på cykelsadeln. Väderprognosen säger först sol men sen regn. Får ligga i och cykla så jag hinner hem innan regnet. Har lovat att hålla mig på behörigt avstånd från Kid 1 så han inte skäms för sin gamla mor. Måste leta upp min cykelhjälm från förrådet då alla måste ha det.

Sen blir det hem och nöta in 3:e stycket inför Spanskaprovet som Kid 1 ska ha på fredag. Bra för jag lär mig lite själv medans jag förhör. Nu MÅSTE jag börja plugga spanska själv. Svårt att hitta diciplin att börja bara när det inte känns som något måste än..men vad kul det skulle vara att kunna lite mera till höstens resa.