måndag 17 mars 2008

Snön faller å vi med den

Sverige har drabbats av Björnfeber och Björn får numera ha ledsagare för att kunna gå på stan utan att bli nersprungen av tjejer.
Med risk för att kallas ”ful tant” får Henrietta erkänna att hon känner av febern. Trodde väl aldrig att en människa kan ha sådan genomslagskraft.
”I sleep with the princess” låter ju och media har fullt upp att analysera vem av dem han menar.
Väntar bara på att någon ska mynta ”I sleep with the King”.

Våren kom av sig. Vaknade och tittade ut på ett snötäckt landskap och fick börja dagen med att skotta. Bakslagen kommer alltid och ändå är man lika oförberedd varje gång. Men efter lite solsken på dagen smälter det mesta bort.
Lika oförberedda på bakslag var vi när en människa vi kände väl körde ihjäl sig på skoter i helgen och dagen blev kaotisk på kontoret. Alla kände sig vemodiga och man inser att livet kan gå snabbt. Man intalar sig att fånga dagen och hur viktigt det är att leva här och nu. Har vi ett skydd mot svårigheter? Istället för att inse vad som händer så pustar man ut för att det inte var en själv den här gången.

Blå prisrosett




Medan jag gjorde stallet tidig lördag morgon byggde Kid 2 hoppbana med de andra klubbtjejerna. Sedan lång väntan på alla hoppare innan Kid 2 äntligen fick börja i grupp 6. Nu börjar hon bli tuffare och tar för sig mer. Resulterade i en silvermedalj dvs en blå rosett med Callippo - Grattis!! Hon studsade fram resten av dagen. Sen fort in i duschen och iväg till kyrkan och sjöng påsksånger i kören. Vi fick en CD skiva med sångerna på som de hade spelat in i onsdags. Och den stolta modern tycker förstås att Kid 2 har den vackraste rösten! Sen hopp iväg till påskmiddag hos mamma och pappa (enda dagen vi fick till eftersom de åker till Spanien på fredag). Tvillingen var schlagerladdad och entrade hallen med ett potpurri av alla finalisters låtar – kul! Vi åt gott älgkött och världens mäktigaste chockladtårta. Har fått ont i hälen av allt springande. Får väl inse att jag är för ivrig och vill för mycket. Nu blir det till att hitta alternativ motion någon vecka och hoppas att det går över.
Plockade påskris med Kid 2 söndag förmiddag och tillbringade sen eftermiddagen med intensivt diskande på Krögarens place.