fredag 1 februari 2008

Dagarna som går


Varde helg. Och det vart helg.
Veckorna rusar fram. Årets första månad, som jag i november fruktade som lång, mörk och kall, har plötsligt bara varit och imorgon är det ny månad.
Bossen har varit på plats vilket betyder möten, protokoll, offerter och diskussioner.
Även om mailkommunikation fungerar fantastiskt för det mesta så är det skönt när människor möts öga mot öga. Det känns roligare så.
Hektisk vecka med mycket att göra men Henrietta har ett nytt tänk som gör att det blir hur roligt som helst! Många roliga fikaskratt under veckan med bl a Pony Girls…
Ett gott skratt förlänger absolut livet.
Har blivit några bra springpass i veckan, trots snö, slask och vinterrusk. Kid 1 har hängt med två dagar de första kilometrarna. Tvillingen är i lägenheten i Spanien på träningsläger med nio kompisar. Hänger gärna med på en eventuell repris nästa år och byter ut slasket mot barmark. Jag saknar Tvillingen och känner mig alltid lite halv utan.
Ler när jag vaknar och minns en tydlig dröm. Efter frukost är den nästan bortglömd. Måste lära mig att skriva ner så fort jag vaknar. Drömmar är spännande. Av drömmar kan man lära. Drömmar är ditt undermedvetna. Drömmar är också gott…
Helghandlade med kidsen och kom ihåg hästarnas morötter. Sjöng och tokade
i bilen. –Men mamma, pinsamhetsgrad 12! –Vadå, jag är ju bara lycklig!
Måste skriva ut rolig historia till morgondagens projektgenomgång. Blir nog en fräckis igen..!
Midvinternattens köld är hård. Färjestad gnistra och glimma.
Alla sitta i egen TV-gård.
Djupt i knät ligger datorn en timma.
Snön ligger vit på taken.
Snart är inte Henrietta vaken.
Varde helg. Och det vart helg.