måndag 21 september 2009

Tid för Tidaholm


Kid 2 sov hos Mormor & Morfar när Kid 1, jag och Krögaren styrde mot Tidaholm på Söndagen. Avstånd 33,2 mil. Vi bodde i en övernattningslägenhet som hette Granaten. Vi tog en runda på stan och imponerades av det vackra lugna stället. Handlade frukost till morgondagen. Krögaren stannade hemma på kvällen och snytte näsan när jag och Kid 1 gick till Turistbyrån och gjorde upp rumsbetalningen och köpte med oss pizza + sallad hem. Tidig kväll i Tidaholm.
Studiebesök på Rudbecksgymnasiet måndag morgon kl 09.00. Åh, vad fint och vad bra och perfekt allt verkar. Kid 1 fick lite 2nd thoughts på kvällen innan när han tänkte på hemma, alla kompisar och tryggheten. En reaktion som kommer förr eller senare och flera lär det bli. Förändringar är alltid läskigt men för hans skull känner jag i mitt hjärta att det här är en stor chans för honom som vi absolut tycker att han ska ta. Och kan ni tänka Er en vackrare skolmiljö än den här? Med Tidan rinnande utanför. Skol-lunchen serveras varje dag på stadshotellet!

Hemma igen vid 4-tiden. Skönt med en vilodag från allt vad träning heter. Ska nog ta en kvällspromenad och smälta alla intryck. Kid 1 har redan hunnit springa och åkte nyss till Dennis. De har chans i skolan att få VG i idrott om de tränar med träningsdagbok i 8 veckor. Den utmaningen är vi med på!