söndag 17 januari 2010

Klämt lagg

Klämt lagg 1:
Bättre sent än aldrig. Premiärtur på längdskidor 15 km. Mitt ut i skogen såg jag mig omkring - ingen där - sen ett lyckovrål. Jag älskar att åka skidor! Men (som Tony säger och som Pappa inte accepterar..) - endast på låg motionärsnivå. Jag nöjer mig med min vallatejp som funkar perfekt i alla väder. Hur bra som helst. Åkte dock förbi några andra motionärer. Ett strävsamt par där frun nickade vänligt och släppte förbi mig. När jag sedan nådde mannen (tja, 65 sisådär..) och skulle ta några skateskär förbi - då ökar han och börjar staka allt han kan! Visste inte om jag skulle skratta eller gråta :) Hot mot manligheten kanske...? Här kommer en lagom tjock dam i sina bästa år...och åker förbi! Jag var inte direkt pigg så jag hade inte hur mycket som helst att ge - men till slut tog jag mig förbi saten och åkte vidare. Inga tokiga gubbar i världen kunde dock göra en endorfinhög kvinna besviken en dag som denna med perfekta förhållanden i skidspåret.
Med ett leende på läpparna gled jag vidare.

Klämt lagg 2:
Stekt plättar...Bidde inte så lyckade....innan Pappa kom förbi av en händelse (i ett annat ärende), vispade i lite mer mjöl...och vips blev plättarna helt perfekta! -Tänk, att man ska behöva lära dom här ungarna nåt jämt, tyckte jag han muttrade något om...

Kid 1 har tränat hockey. Hon hann vara hemma ca 20 minuter innan hon sen drog iväg och åkte slalom.
Kid 2 har tränat Ju Jutsu.
Jag har gjort en kalasgod kasslergryta som till och med Kid 2 åt. Då får man slå på stora trumman, för den tjejen är kräsen i maten.

Har hälsat på min kära 4-männing Maria Kavita. Många år sen sist. Med tanke på den hemska olycka hon var med om i Mexico för några månader sen såg hon väldigt pigg och fräsch ut. Dubbelsyn och yrsel ska gå över har läkarna sagt, även om det kan ta ett halvår. Tänkt vilken tur i oturen hon hade ändå. Härligt att se henne igen. Vilken chock för henne, som bor i Costa Rica, och vara hemma i det här köldhålet. Märks att hon vill "hem" till sitt land igen.

Har fått rapport från Krögaren i Barcelona. Zlatan vann med 4-0. Det regnade, men vad gör det när det är så kul! Han lät väldigt hes på rösten...

Själv har jag lagat tvättmaskinen hemma. Går som ett smäck igen.
Hemligheten är att man måste rensa silen med jämna mellanrum...
med andra ord; lagom komplicerat för mig.