måndag 13 juli 2009

Självvald ensamhet

Fyra dagar kvar...

Cyklar till jobbet den här veckan då det är smått omöjligt att ta sig fram på annat sätt den här veckan. Vår lilla by översvämmas av danssugna turister från när och fjärran. Jättekul! Men vi bybor är inte vana att stå i kö och trängas och vänta och leta parkering. Vi är för bortskämda. Tror inte vår lilla by är byggd för så många människor på samma gång.

Den här veckan går jag igenom kundkrav. En uppgift som passar utmärkt när nästan alla är på semester och det är lugnt och tyst omkring. Full koncentration bland kundernas supplier portals. Har helt sonika börjat från A i databasen och efter en dag hade jag nått till BMW. Inte illa pinkat! Även ett marathon började med ett steg...

Direkt från jobbet till löpbandet. 10 km. Tempo 12 km/h. Lutning 0,5. Blev glad när Josef sa att det är jobbigare på löpbandet än ute. Har alltid trott att det är precis tvärtom. En kommentar på det från någon löpare i klubben kanske...?

Träningskvällen innehöll också 55 min Funktionell träning med Josef. Hallelujah vad bra med bålträning och balans för en löpare. Inspirerad.

Hade en skön myskväll med mig själv som sällskap. Behöver det ibland. Behöver ladda. Behöver bara vara. Jag är riktigt trevlig måste jag säga. He, he. Mozart tittade till mig oxå.

Träning v 28

Måndag: Löpband 10 km. 12 km/h. Funktionell träning 55 min.
Tisdag: Löpning medel uppför berget ca 10 km. Stel i kroppen!
Onsdag: Löpband 10 km. 12 km/h.
Torsdag: VILA
Fredag: Intervall löpband. 4x1 min 3 ggr. 30 sek vila. Uppvärmn 2 km. Nedvarvn 2 km.
Lördag: Orientering 2,5-3 timmar tuff terräng.
Söndag: Cykel ca 24 km.