fredag 25 april 2008

Fri från stämpel

1106. Enter. Enter. Enter. F2.
1106. Enter. Enter. Enter. F2.
1106. Enter. Enter. Enter. F2.
1106. Enter. Enter. Enter. F2.
Hur kul kan de va? Varje dag. Fyra gånger.
Du har gjort det själv. Du har suttit på botten och kämpat i ditt anletes svett för att hinna stämpla in i tid och avverka dina timmar. Du vet hur det är, för du har själv varit där. Bland oss i arbetarklassen. Jaga, jaga, jaga så du blir stressad, stressad, stressad, så du blir sjuk, sjuk, sjuk.
Ler för mig själv när du nu går med lätta steg förbi dataterminalen varje lunch, varje morgon, varje kväll - utan att stämpla. Så blir det när man tar sig upp i ledningsgruppen. Är det inte dags snart? Det behövs en kvinna i ledningsgruppen. Bakom varje framgångsrik man står en förvånad kvinna. Jag är redo.
Jag är inte bitter. Jag unnar dig all framgång i livet. Jag beundrar dig.
Jag är en halva av dig. Kan man säga. Faktiskt.

Humörhöjande shopping


Vackert väder är verkligen en humörhöjande faktor.
Hela veckan har solen strålat från en klarblå himmel, från morgon till kväll.
Tog ut flexkomp och åkte till den större byn österut där det finns större shoppingmöjligheter. Inhandlade 2 par byxor, blus, jacka och skor och det kändes härligt. Intalade mig själv att jag är värd det.
Dagen efter fick man sota för att man hade varit ledig. Det är som ett uppdämt behov och hela dagen tillbringades med att svara på frågor och reda ut saker, vilket gör det svårt att hinna med det man verkligen ska göra. Underlag till två offerter skulle tas fram och jag hann precis klart innan det blev kväller.
Skrattkväll med släktens kvinnor på kvällen. Vi cyklade, vilket betyder att man får inta alkoholhaltiga drycker. Åt gott, pratade, skrattade och löste livets gåtor. Då arbete hägrade dagen efter blev det en tidig kväll.
Har fått ont i ryggen med bara fem veckor till Marathon..! Kommer jag att klara det?
Kid 1 har varit hos frisören. Snygging! Blir farligt till fredagens disco!
Kid 2 ska gå med bästis till Sibylla och äta middag på fredag. Precis som hennes mor gjorde i sina ungdoms dagar.