söndag 25 maj 2008

Little miss Sunshine

Gullpluttarna kom hem från sommarstugan vid 10-tiden. Då var redan stora kaffekoppen och morgontidningen avklarad för länge sen. De hade provat nya båtmotorn till Zeb, badat bastu och tagit årets första bad!

Joggade med två cyklande barn vid min sida. Lätta ben! Hann tyvärr inte bli av med ”de sista fem” innan Maraton men nu är det så nära så nu får det bära eller brista. Blir några kilon till att kånka runt på de fyra milen bara….men till nästa år igen….

Årets första gräsklippning avklarad. Valde klipparen som främjar både miljö, kondition och hörsel. Rensade och klippte bort gräs. Skickade upp Kid 1 på stegen för att såga av några kvistar på björken. Han får väl visa att han har börjat styrketräna! Satte mig ner nöjd och glad för att njuta av den fina trädgården.

Såg ”Little miss sunshine” med Kid 2 på Canal +. Jättebra film som får en att återigen tänka på att allt inte behöver vara perfekt för att man ska bli lycklig.

Melodifestivalskväll. När tittarna får rösta har tävlingen spårat ur. Nu vann en ryss som inte kunde sjunga engelska. Charlotte kanske är för perfekt? Christer Sjögrens ”I love Europé” kanske hade klarat sig bättre?