onsdag 12 augusti 2009

Inspiration sökes

Jag saknar inspiration för att jobba just nu.
Jodå, gör mitt jobb men tankarna är kvar i någon slags semesterfeeling där jag svävar omkring på små moln och tar dagen som den kommer.
Försöker liksom förtränga att jag är på jobbet. Hann aldrig tänka klart i mina idéer om självutveckling och drömmar…
Därför kan jag inte låta bli att fly verkligheten och se mig om i bloggvärlden.
Eller kanske spana in höstgarderoben…? Men nej, svarta skinnbyxor är nog inte min grej – även om det är ballt. Eller det kanske är ute redan? Bäst att inte sväva ut utan hålla sig till den sportiga, trygga, bekväma LOGG-looken…eller…hmmm…var sak har sin tid…så sant, så sant. Dags för förändring kanske?

Startbevis

Fick startbeviset till Tjejmilen idag: Startnr 180!

Var är formtoppen?

Tunga, tunga ben sprang härlig mil-tur i skogen. Känns som när man började springa för första gången för 100 år sen. Är det förkylningen eller semester-frossan som tynger ner benen?

Å andra sidan är jag inte en sån som grämer mig över att inte formen är på topp nu inför årets Tjejmil. Långsiktigt. Gör mitt bästa nu och sen går vidare mot nästa år igen. Även om tävlingsmänniskan finns där så finns det faktiskt viktigare saker i världen att tänka på än att sätta tidsrekord. Har insett att tiden går så fort så man kan liksom inte stressa fram ett bra resultat. Var sak har sin tid.

Sinnet lättade när vi cyklade ner och hämtade nya springskorna. Känns som att gå på moln när skorna är helt nya! Sugen att springa redan nu!

Kid 2 var hos Algot och ryktade honom och kom hem. Lycklig.