torsdag 8 maj 2008

Styrka, kraft och mod

Värst vad dagarna flyger iväg! Jag som ska vara i nuet och ta vara på varje dag för idag kommer aldrig mer tillbaka.
Vi har ett underbart härligt sommarväder ute och det kommer att hålla i sig hela veckan. Precis som ett sommarlov när man var liten – evigt, härligt och soligt. Javisst är solen stärkande!

Information från VD att 20 personer på golvet varslas.
Under mina 15 år har det bara pekat spikrakt uppåt men nu är det slut på sötebrödsdagarna. Kanske dags att börja fundera på ny karriär? Stämningen inte på topp i korridorerna. Men den här gången kan vi tjänstemän pusta ut då en gallring redan har gjorts bland oss. Hoppas bara att vi inte blir så kostnadsjagande så vi som får vara kvar kommer att jobba ihjäl oss. Sjukskrivning är största kostnaden. Ja, ja, det löser sig alltid. Man ska sluta oroa sig i onödan.
Hä ååårn säg, som vi brukar säga här uppe.

Var med Kid 2 till tandläkaren för att följa upp de två tänder som drogs ur tidigare. Specialist från Mora kollade bettet och bedömde att kalla om två år igen när det har växt till sig lite. Ser ut att behöva korrigeras lite med tandställning. Och hennes moder tycker man ska passa på att få allt medan det är gratis. Gratis är gott.

Byns värsta byfåne och byns näst värsta byfåne satt i väntrummet. Och sen jag. På samtal. Det kändes bra. Det är dags. Dags för förändring. Rannsakning och gå vidare. Det här bli nog väldigt bra. Känner styrka, kraft och mod komma smygande...

Avslutade dagen med ett långpass (”bara” 20 km idag…). Känner styrka, kraft och mod komma smygande...