lördag 12 december 2009

De e tjo å tjim å klackarna i taket...de e lördagsdans i kvääääll..

Skjutsade Kid 1 och Dennis till Mormor & Morfar. De ska till Mora på julklappshandling.
Killarna åker med och sen buss vidare till Älvdalen. Det är Luciadisco i byn. Det ska träffas vänner och....ja, det ska väl provas på. Ingen idé att vara orolig. Det går säkert bra. Sen kommer de hem med Dennis föräldrar i natt någon gång. Kul att de vill något och gör något.
Kid 2 repar julshow på stallet. Jag och Krögaren ska dit och titta senare.
Har varit ute på ett skönt långpass på ca 17 km.
Mötte Prästen och 2 andra löpare och en hund på en linda i Mobyn. Såg ett mail från löparna att det vankades långpass hos Prästen imorgon. Sugen att hänga på. Vi får se hur benen mår imorgon.
Trampade ner mig i ett stort gyttjehål i skogen. Isande kallt om foten. Tur att det var i slutet på passet.

Thank God it´s Friday

Fredag eftermiddag: Hämtar Gitarr. Handlar. Hämtar Kid 2 och kompis på Badhuset. Slår på bastun. Bastar. Äter middag. Jag och Kid 2 köper oss en god sallad från pizzerian. Kul att Kid 2 vill göra det men ser att det mesta petas bort. Får väl bli min lunch imorgon..
Myyyyser! Läser tidningar med Klick och Fredagsbilagor. Kid 1 och Dennis var ute på pizzakväll. Jag och Kid 2 tittade på Idol. Bra final. Både Erik och Calle var jättebra men Erik är nog ett strå vassare. Vilken pipa den killen har! Är säker på att vi får se honom mycket framöver.
Krögaren hade öppet men det var ingen hit. Vad mycket roligare det skulle vara att driva en verksamhet i en större stad där det ständigt finns kunder. Skulle vara kul för Krögaren.