söndag 24 maj 2009

Långpass i regn och rusk

Ännu en bra träningsvecka till ända.
Har idag hunnit vara ute på ett härligt 2-timmars långpass.
Först 20 min utan regn - resten med regn. Det blixtrade och åskade lite en stund också. Vilken tur att det här vädret inte var igår under konfirmationen.

Idag blir det en slö slappardag. Har lovat kidsen att hyra film...

Laddar för en ny arbetsvecka och tar det lugnt resten av dagen.

En vuxen man

Konfirmation










Vaknade vid 4 på morgonen. Kunde inte somna om så bra så vid 6-tiden gick jag upp och skred till verket. Fixade med bord, dukning, blommor, snittar, tårtor, dukning mm.
Tror att jag hade koll på det mesta. Tränar på det där med att vara tillräcklig bra och att det duger. Allt behöver inte vara perfekt...

Det blev en fin Konfirmation och allt gick bra. Tyvärr kom det världens regnskur precis när vi skulle sätta oss ute och äta. Det är väl typiskt - vädret kan man aldrig påverka. Men finns det hjärterum finns det stjärterum och alla verkade hitta en plats att sitta på ändå. Senare blev det väldigt soligt och fint och vi kunde sitta ute och njuta av det härliga sommarvädret.

Släktingarna från Norge var med och det var jättekul att de kunde komma.

Kid 1 fick jättemånga fina presenter och mycket pengar. När han fick ett halsband med kors sa han: -Nu e jag inte bara vuxen, nu e jag kristen också.

Hans stolta moder höll ett litet tal men oj vad nervös jag blev när det var till min egen son. Det hade jag inte riktigt räknat med. Rösten svajade rejält.

Det var jättekul att så många kunde komma och Kid 1 verkade jättenöjd med dagen.

Efteråt blev det en tidig kväll med läggdags efter Robinson. Vi var alla väldigt trötta. Krögaren hade ju haft öppet på baren kvällen innan...