måndag 19 oktober 2009

Just another manic Monday...



Första arbetsdagen avklarad! Önskar att jag kan behålla det semesterlugn jag har kvar lääänge till. Gick som en dans och livet leker.
Laddade upp med att köpa ny Mivitotal och en sprillans ny Filofax. Röd och fin! Maos lilla röda kallar jag den för.
Körde skönt pass på löpbandet med efterföljande funktionell träning. Önskar att man kunde få ha kvar solbrännan lite längre än en vecka oxå....men man kan inte få allt här i livet!
Lovade att lägga in utsikten från Maxx Gym i Torrevieja till Josef. Here you go!
Våran lilla familj har från och med idag infört en rullande 5-veckors matsedel! Måndag och Onsdag är det jag eller Krögaren som står för käket, Tisdag är det Kid 1 och Torsdag är det Kid 2. På sin dag ansvarar man för matlagning, dukning och diskning. Helger är fria och välja vad vi vill. Alla familjemedlemmar är taggade och tycker det ska bli kul! Då Henrietta var sen från gymet så blev det naturligtvis Krögaren som bjöd in till en supergod korvgryta första dagen. Jag får kontra med en god pasta på onsdag...Kid 1 ska laga köttbullar och stuvade makaroner imorgon och Kid 2 ska göra ugnspannkaka och soppa på torsdag. Vi lägger ribban lite lågt i början tills de lär sig...Kan avslöja att Kid 1 har spännande rätter som Korv Bombay och Chili con Carne och Kid 2 har Favoritpaj och Gratinerade tortillas.
Kid 2 har fått ett nytt intresse: Hon ska börja på hockey! Kul tycker jag! Hon är i full färd med att prova Kid 1:s gamla utrustning...Här ska tacklas!