lördag 27 december 2008

Mellandagsvila


Julveckan blev en riktig vilovecka och också en riktig frossarvecka. Ikväll bet jag ur min förbaskade tand igen (nej, ingen knäck faktiskt) så nu är det bara att hoppas det håller ihop i helgen och sen ringa på måndag. Jag som hade tänkt göra slut på en hel del pengar när vi ska på mellandagsrea på söndag - nu får man tänka om. Är det någon mening med allt som händer..?

Har haft en lugn skön jul med många filmer på TV:n. Kidsen har blivit lite förkylda. För kallt för att springa ute och löpbandet har fått samla damm för några välbehövliga dagars vila.

Gjorde mitt första Traderaköp före jul (inspirerad av mamma - den stora nätshopparen) och hann få min jättesnygga röda julklänning dagen före julafton! Pris: 135,-! Ett fynd kan man säga.

Hobackstomten gjorde besök på Julafton - och Henrietta fick paket också! Tomten glömde sin käpp på vår trapp.

Första Julottan var jättemysig. Kid1 var jätteduktig, slet och tände måånga ljus från klockan 3 med Backa-Rolf. Själv tog jag en promenad till kyrkan och vägen dit kantades av marchaller. På väg hem blev jag omsprungen av en häst med bjällerkrans och en gammal släde. Så vackert så jag blev alldeles gråtfärdig. Kände historiens vingslag i den kalla bistra juldagsmorgonen.

Imorgon blir det wake up to reality - träning och nya tag inför kommande år. Ska jobba på måndag och tisdag igen - sen ledig en vecka igen...Härligt sköna veckor!