måndag 31 augusti 2009

Dagen i siffror


1 morgontidning. 1 kaffekopp. 2 måndagströtta barn. 1 hungrig katt. 50 flextimmar kvar. 2 jobbmöten. 1 glädjande besked. 420 kalorier i lunchlådan från Findus. 26 minuter lunchrast. 1 kaffekopp igen. 1 äpple. 3 sms. 8 timmars arbetsdag. 1 besök med kid 2 på hudkliniken. 567 kronor till dagens 3 matkassar. 20 minuter på löpbandet blev 4 km. 55 minuters funktionell träning. 1 dusch. 1 nudelsoppa. 1 föräldramöte med information om 1 st klassresa till Stockholm nästa vecka. 1 kvällsfika. 1 kvällstidning. 1 till avsnitt i spanskaboken. 5 veckor kvar till semester. 2 underbara kids. 1 lika underbar man. 1 tvättmaskin. 1 helt ordinär måndag till ända. God natt - where ever you are.

Hus och trädgårdsdrömmar

Nu när jag blivit nominerad av Vi i villa måste jag fokusera på hemmet och trädgården ett tag. Senaste projektet i huset var när vi satte panelskivor i hallen. Se bilder på inlägg den 9 augusti.

Är man gift med en Krögare blir tyvärr inte alla projekt man skulle önska i huset av. Det är långsiktigt tänkande som gäller. Vi brukar ha som mål att klara ett projekt per år. Nästa åtgärd är absolut ett fönster som vi måste byta ut på övervåningen. Drömmer också om att bygga ut bastu- /gym till ett stort hemma-spa med bad - helst inglasat som går att öppna i taket. Mitt i alla drömmar får man inte glömma att vara nöjd med det man har - och kanske unna sig att åka iväg på spa istället.

Den årliga Spaniensemestern i Oktober (Krögare får inte ha semester på vanliga tider) gör att man inte vill lägga ner så mycket jobb nu i trädgården. Det brukar bli att plantera ljung i krukor när man kommer hem från semestern - lagom till All Helgona helgen. Det är mysigt.

Mina trädgårdsdrömmar går mer åt hållet att ha en egen trädgårdsmästare..

Vi i Villa - Rösta på min blogg!

Tjoho!
Min blogg har blivit nominerad av viivilla.se till att tävla om att bli månadens bästa blogg!
Gå in och rösta genast på startsidan: http://www.viivilla.se
Scrolla ner till "Vilken blogg gillar du bäst" och rösta.
Tävlingen pågår tom 20 september!

224 av 25000

Alltså, om man tänker att man kom på 224:e plats av 25000 tjejer så får man ju känna sig rätt så nöjd. Men ändå inte. Hur fasen gör dom när dom springer så fort?

Det positiva är att nu är jag redan taggad till tusen inför nästa års tävlingar! Mera kvalitetsträning och mycket mindre mat står på schemat närmaste månaderna.
Slut på sötebrödsdagarna. Projekt viktnedgång har startat. Kniven på strupen.