måndag 9 juni 2008

Myggorna är förlåtna

Började dagen med ett lyckopiller, d v s joggade 8 km. Försöker njuta så mycket jag kan av det strålande härliga sommarvädret. Man vet aldrig vad som kommer näst.
Jag och Kid 2 hjälptes åt att göra klart Stallet. Satt med i sulkyn när vi körde sen.
Efter lunch åkte jag och kidsen till Sommarstugan. Började med ett dopp i sjön och förundras över hur varmt vattnet är i början av juni! Solade på klipporna och njöt av livet. Träffade några släktingar på stenarna.
Mamma skämde bort mig med ett glas rött och cashewnötter innan middagen. Åt jättegott grillat kött och ett till glas rött slank ner av bara farten.
Sen laddade vi för årets stora Event: Gäddfiske med Morfar! Ett bottennapp och lång tid senare hoppade vi iland vid stugan igen. Nej, Mozart, ingen fisk till dig ikväll. Men vad gör det med en sådan underbar natur och båtmotor!
Sömniga Sommarnjutande Soldyrkare Somnade Sött Senare.

Vaknade som vanligt först av alla på söndag morgon. Gick ner till sjön och njöt av vågskvalpet, fågelkvittret och tystnaden. Gick en promenad och hade frukosten serverad när jag kom tillbaka. Jag blir så lat när jag kommer till Mamma och Pappa. De får mig att känna mig som en liten flicka igen och det är såååå skööönt!
Efter frukost blev det morgondopp och en till tur med båten. Vi åkte hem till Krögaren vid lunchtid. Handlande och lagade spaghetti med köttfärssås. Kid 2 åt två portioner och då får man minsann känna sig nöjd som kock för hon är kräsen med maten. Vi tog cykeln till Mamma och Pappa och tittade på film från när jag var liten. Likheterna med Kid 2 är slående! Sprang en mil längs min favoritslinga. Njuter av dagen. Njuter av livet. Njuter av allt. Till och med Myggorna är förlåtna!