tisdag 6 oktober 2009

Laddning med sol och ljus




Tog en morgonpromenad över motorvägen och förbi det gamla förfallna huset innan jag köpte färskt gott bröd till frukost. Här byts dofterna av svampskog och gran ut mot lavendel, eucalyptus och friska parfymlika aromer. Det är fuktigt på nätterna och riktigt skönt på morgonen.


Efter frukost på balkongen blev det gym igen och här är bildbevis! Löpbandet fick sig en match - gick så lätt så det var lika bra att springa 12 km istället för 10! En engelsman sa till Krögaren att han hade en vältränad fru!


Sen playan - idag fick beställningen till Ramon bli Ramlösa för Henriettas del. Men Krögaren kör på med Grande Cervesa som vanligt. Smakade en god kall Gazpacho med bröd till.


När vi kom hem pumpade vi cyklarna och tog en tur - vilket väder - och vad härligt vi har!


Och Krögaren pressar apelsiner varje morgon! Puss!

Favoritrestaurangen fick besök

Idag blev det morgonjogg vid havet mellan kl 8 och 9. Vilken meditation att springa längs stranden när solen sakta går upp på himlen. Härligt att få springa i shorts och t-shirt igen i oktober. Perfekt temperatur runt 20 grader för ett morgonpass. Har ett par gamla springskor här och att sulan blir gammal efter något år är saker man får ta. Måste dock byta ut dem och ta med ett par nya till nästa år.
Frukost på balkongen och ännu en strålande varm dag, varmaste hittills med 29 grader på dagen. Vi hängde på La Zenia som vanligt och tog en lätt lunch hos Ramon. Vi njuter verkligen av att bara vara. Idag blev det två dopp i havet. Skön temp på vattnet.
Vi tittade in på China bazar och Carrefour innan vi åkte hem.
Efter ett glas vitt på balkongen promenerade vi ner till Puccini och njöt av deras färska pastarätter. Min med Chili var underbart god och jag bara älskar hela stället. Vi är alltid nöjda där. God mat, gott vin och trevlig personal. Ett ställe vi alltid kommer att återbesöka.
Krögaren masserade mina axlar och livet är underbart.
PS. Jodå, jag gödslar apelsinträdet varje dag!