lördag 28 mars 2009

Mitt fel igen























Hästen vägrade 3 ggr på första hindret. Inte hans dag. Han VILLE inte över idag.
Besviken dotter satt med hästen i stallboxen och surade och grät.
Mamma-Dotter diskussion (lika varje gång efter tävling) som alltid resulterar i att det är mitt fel...Nu har Henrietta abdikerat som Stall-skötare och nu är det färdigtävlat åtminstone en månad framöver...måste hämta andan.

Ser att Kid 1 har kommenterat några inlägg idag - vinner du kortspelandet eller hur går det?

Tänkte gå på Krögarens Vinprovning ikväll men det känns som det behövs lugn och ro efter den här dagen. Får nog bli myskväll med Kid 2 istället.

Och snön ligger vit på taken. Och tvättmaskinen går för fullt.

Och Henrietta har fått en rosa resväska av Krögaren! Cypern - here I come!

Mitt lyckopiller

Träning är mitt lyckopiller. Morgonträning på gymet - alltid lika skönt!
Slutade 14.00 på jobbet.

Skjutsade Kid 2 till Travaren. Förberedelse för morgondagens hopptävling. Verkar som jag åker på att mocka imorgon bitti...men jag gör hellre det än drar transporten. Det var den lördagen...ja, ja, vad gör man inte för sina Kids.

Skjutsade Kid 1 till bussen. Han ska vara hos Farfar och Gudrun och Olle i helgen. Det vankas god mat och avkoppling. Lite dator och en liten dramm kanske? Jag fick inte följa med till bussen. Hur kan man skämmas för en mamma som mig...hi, hi...

Fick ett vår-rus och shoppade lite några minuter innan stängningsdags i ortens ända klädaffär...typ. Hejdå gamla fula röda jacka! Hej fina nya dunväst! Och hej blommiga blusen!

Ha en trevlig kväll allihopa. Nu går jag in i bastun...sen måste Henrietta sova som ska upp på hopptävling imorgon bitti.